Dušeci Freš

069/673-237
intercom.line@gmail.com

English PROIZVODNJA SVIH STANDARDNIH I VANSTANDARDNIH DUŠEKA, SA: DŽEPNIM I ŽIČANIM JEZGRIMA, ZATIM JEZGRIMA OD MEMORY, LATEX, HR I PU PENE. ZA ODREĐENE VRSTE DUŠEKA I NADDUŠEKA POPUST DO 10% ISPORUKA DANAS ZA SUTRA, KURIRSKIM SLUŽBAMA O NAŠEM TROŠKU. PORUDŽBINE SLATI PREKO SAJTA ILI E-MAIL-a intercom.line@gmail.com ILI NA TEL. 017/471-297 OD 08-15h, 069/673-237 OD 08-22h.

Dušeci sa džepnim jezgrom

Fresh dušeci sa džepnim jezgrom se izgrađuju od visokokvalitetnih opruga koje se ušivaju svaka za sebe u džepove i tada povezuju u jezgro, čime se obezbeđuje da prilikom pritiska na jednu oprugu ostale opruge ne reaguju tj. ovde se svaka opruga ugiba nezavisno od druge. Ovo znači da se jezgro ugiba samo na mestima gde postoji pritisak tela, čime se postiže izuzetna fleksibilnost dušeka i ravnomerno prilagođavanje svakom položaju tela prilikom ležanja. Kod većih dimenzija dušeka ovaj tip jezgra sprečava da se dve osobe pri ležanju prevrću jedna prema drugoj zbog težine njihovih tela.
Komfor ovim dušecima obezbeđuju slojevi PU, HR ili memory pene. A navlake mogu biti neskidajuće od žakard platna ili skidajuće i perive od double jersey platna (Aloe Vera, Bamboo, Tencel). Dezeni navlaka dušeka koji su prikazani na sajtu nisu postojani, već se periodično menjaju i unapređuju.

Dušek King

NOVI dušek u našem programu

Dušek Balance

dušek sa džepnim jezgrom

Dušek Elegance

dušek sa džepnim jezgrom, HR penom i Bamboo navlakom

Dušek Prestige

anatomski 7-zonski dušek sa džepnim jezgrom i Aleo Vera navlakom, za savršeni osećaj kao da spavate na oblaku