Dušeci Freš

069/673-237
intercom.line@gmail.com

English SPECIJALNI POPUST OD 15% DO NOVE GODINE NA DUŠEKE: PRESTIGE, KING,ELEGANCE,ROYAL,COCOFLEX,MEMOFORM,MEMOFLEX I ZA NADDUŠEKE ŠIRINE DO 100cm: MEMORY 6, MEMORY 4. PORUDŽBINE MOŽETE SLATI DIREKTNO PREKO SAJTA ILI PUTEM E-MAIL-a: intercom.line@gmail.com, KAO I POZIVOM NA BR.: 017/471-297 OD: 8-14h, 069/673-237 SVAKOG DANA OD: 08-22h.

Dušeci sa penom

Fresh dušeci sa penom se izrađuju od više vrsta pena (poliuretanska, hladnolivena ili memorijska pena).
Poliuretanksa pena je najčešći tip pene u proizvodnji dušeka. U zavisnosti od gustine i tvrdoće, ova pena može objedinjavati ortopedska i anatomska svojstva. Ova pena pruža čvrst oslonac prilikom spavanja, a dušek pri tom ostaje mekan i elastičan.
Hladnolivena pena ili visoko-elastična pena je materijal baziran na vodi i zbog posebne strukture otvorenih ćelija ima veću površinsku mekoću, veću udobnost i elastičnost, bolju prozračnost i bržu provodljivost vlage, bolje karakteristike podupiranja tela i povećanu trajnost u odnosu na klasičnu PU penu.Takođe savršeno provodi vazduh i vlagu. Ima besprekorne antialergijske karakteristike i apsolutno je hemijski neškodljiva.
Memorijska pena, poznatija i kao Viscolelastic ili NASA pena je termoaktivna supstanca koja reaguje na toplotu i pritisak tela. Na prvi dodir reaguje tvrđe, ali se potom pod uticajem toplote i pritiska tela prilagođava njemu i praktično ostavlja trag tela u dušeku i na taj način relaksira telo, tako što rasterećuje tačke najjačeg pritiska, cirkulaciju najopterećenijih delova tela, kao što su: ramena, leđa i karlica i smanjuje prekomerno okretanje za preko 80%. Dezeni navlaka dušeka koji su prikazani na sajtu nisu postojani, već se periodično menjaju i unapređuju.

Dušek Classic

ortopedski dušek od pene

Dušek Memoflex

duo dušek sa memory penom

Dušek Relax

7-zonski dušek sa HR penom i Bamboo navlakom

Dušek Memoform

duo dušek sa memory penom i Aloe Vera navlakom