Dušeci Freš

069/673-237
intercom.line@gmail.com

English PROIZVODNJA SVIH STANDARDNIH I VANSTANDARDNIH DUŠEKA, SA: DŽEPNIM I ŽIČANIM JEZGRIMA, ZATIM JEZGRIMA OD MEMORY, LATEX, HR I PU PENE. ZA ODREĐENE VRSTE DUŠEKA I NADDUŠEKA POPUST DO 10% ISPORUKA DANAS ZA SUTRA, KURIRSKIM SLUŽBAMA O NAŠEM TROŠKU. PORUDŽBINE SLATI PREKO SAJTA ILI E-MAIL-a intercom.line@gmail.com ILI NA TEL. 017/471-297 OD 08-15h, 069/673-237 OD 08-22h.

O NAMA

ISTORIJAT

Fabrika dušeka Intercom-line d.o.o. iz Vladičinog Hana, koja proizvodi dušeke, naddušeke i ostalu opremu za spavanje, osnovana je 2004.godine, usko sarađujući sa Kompanijom Simpo iz Vranja na proizvodnji dušeka, sve do 2009.godine. Nakon toga, obogaćeni dragocenim tehnološkim znanjem i iskustvom, krećemo sa proizvodnjom i prodajom dušeka sa žičanim jezgrom i dušeka od pene, koji ubrzo, zahvaljući kvalitetu i pristupačnim cenama pronalaze svoje mesto na tržištu. 2012. godine, prihvatajući trendove u svetu i zahteve kupaca, počinjemo sa proizvodnjom visokokvalitetnih dušeka sa džepnim jezgrom. Od 2013.godine sve naše proizvode proizvodimo i prodajemo pod robnom markom „FRESH“.

MISIJA I VIZIJA

Mi pratimo nauku, tehnologiju i savremene trendove u svetu. Koristimo visoko kvalitetne materijale u proizvodnji. A zahvaljujući mladnom, stručnom i usko profilisanom kadru primenjujemo savremen i kvalitetan način proizvodnje.

Snabdevamo brojne neposredne kupce i salone nameštaja u kojima možete naići naše proizvode. Takođe sarađujemo i sa proizvođačima nameštaja, a bavimo se i opremanjem hotela, hostela, odmarališta i apartmana. Želimo da ostvarimo stalnu komunikaciju sa našim kupcima, kako pre, tako i nakon kupovine; otvoreni smo za sve sugestije i predloge.

Naši ciljevi su da našim kupcima omogućimo prijatniji i lepši san i odmor, proizvodeći kvalitetne i pristupačne dušeke, naddušeke i ostalu opremu za spavanje i da u vremenu koje je pred nama postanemo opšte prepoznatljiv brend i da budemo prisutni u većini domova, kako u Srbiji, tako i u zemljama regiona.

Svi naši proizvodi karakterišu:

- Visok kvalitet i funkconalnost
- Pristupačne cene
- Savremen izgled i dizajn
- Brza isporuka

OSNOVNI PODACI

Naziv: Intercom-line d.o.o.
Sedište: Nas.Žitorađe bb, 17510 Vladičin Han
Matični broj: 20542721
PIB: 106145829
Tekući račun: 160-321459-73 Banka Intesa
Direktor: Srba Đorđević