Dušeci Freš

069/673-237
intercom.line@gmail.com

English SPECIJALNI POPUST OD 15% DO NOVE GODINE NA DUŠEKE: PRESTIGE, KING,ELEGANCE,ROYAL,COCOFLEX,MEMOFORM,MEMOFLEX I ZA NADDUŠEKE ŠIRINE DO 100cm: MEMORY 6, MEMORY 4. PORUDŽBINE MOŽETE SLATI DIREKTNO PREKO SAJTA ILI PUTEM E-MAIL-a: intercom.line@gmail.com, KAO I POZIVOM NA BR.: 017/471-297 OD: 8-14h, 069/673-237 SVAKOG DANA OD: 08-22h.

FRANŠIZA

U cilju osvajanja novih tržišta, a na osnovu dugogodišnjeg poslovanja, razvili smo uspešan i jedinstven sistem u proizvodnji i prodaji dušeka, te su proizvodi označeni trgovačkom markom „Fresh“ izuzetno cenjeni na celokupnom tržištu Srbije.
Spremni smo da Vam ponudimo franšizu kao model saradnje. Tražimo nove partnere u Srbiji koji su spremni i motivisani da razvijaju sopstveni posao i brend „Fresh“ dušeka.
Naš tim će Vas vodi kroz sve faze franšiznog modela saradnje, počevši od opremanja i dizajna Vašeg prodajnog prostora, specijalnog treninga Vaših prodavaca koje će obaviti naš tim, pa do definisanja marketing strategije. Osim toga, uz celokupni period saradnje, imaćete kontinuiranu podršku od našeg tima.

SARADNJA

Osim franšize, svim zainteresovanim salonima nameštaja u Srbiji i susednim zemljama (Makedonija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora) možemo da ponudimo i klasičnu saradnju u vidu kupoprodaje. Osim brojih pogodnosti koje Vam možemo ponuditi (rabat za avansno plaćanje i poručenu količinu, kasa-skonto za ostvareni prihod na polugodišnjem i godišnjem nivou), stojimo Vama na raspolaganju sve vreme saradnje u vidu saveta vezanih za marketing i prodaju.

OPREMANJE HOTELA I BOLNICA

Osim standardnih modela, naš tim tehnologa je razvio i specijalne modele dušeka za hotelski i medicinski program, koji se izrađuju po posebnim pravilima i sa specifičnim karakteristikama (dušeci sa nepromočivom tkaninom, dušeci sa nezapaljivom tkaninom, dušeci koji trpe veća opterećenja od standardnih).

HOTELSKI PROGRAM

Jedna od najbitnijih stvari koje gosti hotela, motela ili hostela traže je udobno i mirno spavanje na kvalitetnom dušeku. Za Vas smo pripremili više modela različitih nivoa udobnosti koji Vam možemo ponuditi, kao i dušeke sa specijalnim nepromočivim i nezapaljivim tkaninama.

MEDICINSKI PROGRAM

U saradnji sa stručnjacima iz oblasti medicine, pre svega ortopedije, razvili smo medicinski program dušeka. Dušeci iz ovog programa osiguravaju udobnost pacijentu, a pravilnom primenom, nakon stručne dijagnoze, deluje preventivno i omogućava najefikasniju negu. Možemo da Vam ponudimo dušeke sa visokom anatomskom i ortopedskom potporom, fleksibilne dušeke koji su prilagodljivi i koji se mogu podešavati, kao i dušeke sa nepromočivim tkaninama.